Kontributi juaj per planin strategjik te EDEN-it

webQendra mjedisore EDEN, do të zhvillojë në datën 10 dhe 11 korrik 2015 takimin për hartimin e planit strategjik 2015-2020 te qendrws EDEN. Për një hartim të mirë të strategjisë Qendra EDEN dëshiron që të marri parasysh dhe mendimin e partnerëve, bashkëpunëtorëvë dhe miqve të punës sonë të përditshme.

Si vijim me kënaqësi dhe duke ju falenderuar, ju ftojmë që të na kushtoni pak minuta nga koha juaj për të plotësuar pyetësorin e përpiluar për hartimin e strategjisë 2015-2020

Pytësorin e plotësuar dhe komente dhe këshilla që mund të keni ju lutem dërgojini në adresën elektronike Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. brenda datës 7 korrik 2015. 

 

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (Planifikim strategjik_pyetesor_EDEN.doc)Pyetesor per planifikimin strategjik te qendres EDEN 184 kB