Leksione mbi ndikimin e Merkurit ne shendet dhe mjedis!

Në kuadër projektit 20150529 100231 “Le të mbajmë nën kontroll Mërkurin rreth nesh” mbështetur nga IPEN, Qendra EDEN zhvilloi një sërë leksionesh me nxënës të shkollës “Kristaq Rama”, “Cajupi”, vullnetarë të qendrës EDEN. Qëllimi i këtyre leksioneve ishte ndërgjegjësimi i të rinjve dhe marrja e informacionit në lidhje me ndikimin që ka mërkuri në shëndet dhe mjedis. Përgjatë leksioneve të rinjtë u informuan edhe me anë të një dokumentari sensibilizues që Qendra EDEN kishte realizuar me ndihmën e vullnetarëve të saj.