Një mundësi për ty!

design1Për Ty që ke pasion dizenjimin dhe gjithmonë mundohesh të jetosh në harmoni me mjedisin; për Ty që pavarësisht të gjithave mendon
se një kontribut sado i vogël është hap i rëndësishëm për një ndryshim të madh - tani ke një mundësi!

Qendra EDEN po përgatit një dokument të rëndësishëm strategjik dhe për dizenjimin e tij jemi në kërkim të një VULLNETARI me ide dhe energji.
Për çdo person që është i interesuar, ju lutem na dërgoni e-mail në adresën tonë Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo., ose telefononi në numrin 042 227615 deri në
28 Shkurt 2016.

Ju mirëpresim!