Grumbullimi i ndarë i mbetjeve në shkolla dhe komunitete
Grumbullimi i ndarë i mbetjeve në shkolla dhe komunitete
Vepro Tani Turi Veror Video.wmv
Vepro Tani Turi Veror Video.wmv
Dokumentar mbi problematikat mjedisore ne 4 qytete te Shqiperise
Dokumentar mbi problematikat mjedisore ne 4 qytete te Shqiperise
give Pedestrians Their City Back
give Pedestrians Their City Back

Te kontribuojmë sëbashku për ta kthyer Beratin në një qytet të pastër evropian
Te kontribuojmë sëbashku për ta kthyer Beratin në një qytet të pastër evropian
Nature Guiding in National Parks of Albania under CLEEN Project
Nature Guiding in National Parks of Albania under CLEEN Project
Nature Classes - Young Environmentalist Kit under CLEEN project
Nature Classes - Young Environmentalist Kit under CLEEN project
Nature Guiding in National Parks of Albania under CLEEN Project.
Nature Guiding in National Parks of Albania under CLEEN Project.

 opinioni i qytetareve per punimet ne rrugen e elbasanit
opinioni i qytetareve per punimet ne rrugen e elbasanit
 Mendimi i qytetareve per zgjerimin e rruges se Elbasanit
Mendimi i qytetareve per zgjerimin e rruges se Elbasanit
Ish Uzina Sode PVC se VLORE Albania
Ish Uzina Sode PVC se VLORE Albania
Spot ndergjegjesues mbi ceshtjet energjitike ne Shqiperi
Spot ndergjegjesues mbi ceshtjet energjitike ne Shqiperi

Menaxhimi i mbetjeve spitalore nje kaos që thërret për vëmëndje
Menaxhimi i mbetjeve spitalore nje kaos që thërret për vëmëndje
Parku i Madh i Liqenit, Tirane, Flash mob mbi ndryshimet klimatike
Parku i Madh i Liqenit, Tirane, Flash mob mbi ndryshimet klimatike
Shkoder - Flash mob, Mbrojtja e mjedisit nje nisme qytetare nga te rinjte
Shkoder - Flash mob, Mbrojtja e mjedisit nje nisme qytetare nga te rinjte
Shkoder - Flash mob, Sensibilizimi i qytetareve me ane te nismave mjedisore
Shkoder - Flash mob, Sensibilizimi i qytetareve me ane te nismave mjedisore

Shkoder - Flash mob, Te rinj aktiv ne ndergjegjesimin qytetar
Shkoder - Flash mob, Te rinj aktiv ne ndergjegjesimin qytetar
Vlore- Flash mob mbi mbrojtjen e mjedisit
Vlore- Flash mob mbi mbrojtjen e mjedisit
Elbasan - Flash mob mbi mbrojtjen e mjedisit
Elbasan - Flash mob mbi mbrojtjen e mjedisit
Berat - Flash mob , Aksion sensibilizues mbi mbrojtjen e mjedisit
Berat - Flash mob , Aksion sensibilizues mbi mbrojtjen e mjedisit

Berat-Flash mob, Metode interaktive nga te rinj ne mbrojtje te mjedisit
Berat-Flash mob, Metode interaktive nga te rinj ne mbrojtje te mjedisit
Act4Drin Project-Part 1
Act4Drin Project-Part 1
Act4Drin Project-Part 2
Act4Drin Project-Part 2
Act4Drin-Part 3
Act4Drin-Part 3

Ndergjegjesohemi per problematikat mjedisore
Ndergjegjesohemi per problematikat mjedisore
Bashkejetese pertej..
Bashkejetese pertej..
ALTOPARLANT
ALTOPARLANT
Jo hidrocentraleve ne Valbone 10 minuta emocioni
Jo hidrocentraleve ne Valbone 10 minuta emocioni

Të jetosh afër naftës nuk do të thotë të jetosh në ferr
Të jetosh afër naftës nuk do të thotë të jetosh në ferr