Njoftim për punë - Koordinator vendor në Has, Shqipëri

Qendra mjedisore EDEN në kuadër të projektit “KAPËRCIM I GJELBËR– drejt ekonomisë së gjelbër vendore përmes investimeve inteligjente” janar 2020-maj 2023, mbështetur financiarisht nga Bashkimi Evropian në kuadër të Programit Ndërkufitar Shqipëri-Kosovë nën Instrumentin e Asistencës së Para- Anëtarësimit (IPA II), kërkon të punësojë me kohë të pjesshme një Koordinator vendor në Has, Shqipëri.
Personi do të jetë i kontraktuar për periudhën: 1 maj 2020 - 15 maj 2023

Ju lutem shkarkoni këtu Termat e Referencës për këtë pozicion pune.

Vetëm personat e përzgjedhur do të njoftohen. Intervista do të jetë fizike në Tiranë ose online/telefon duke vlerësuar gjithashtu në periudhën e intervistës emergjencën shëndetësore dhe masat shtrënguese të vendosura në vend në sajë të virusit COVID-19
Personi i interesuar duhet të dërgojë një CV dhe një letër interesi për pozicionin në adresën Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. brenda datës 30 mars 2020 me subjekt "Koordinator vendor" në Has.